راهنمای مصرف گانودرما قرمز خشک
وزن: 100گرم (حاوی ساقه، چتر و اسپور) در مکانی خشک و دور از رطوبت نگهداری شود.
بر اساس برخی منابع علمی، مصرف گانودرما در موارد زیر توصیه نمیشود:
نکات مهم:
روش های پیشنهادی برای آماده سازی و مصرف گانودرما:
یک ظرف حدود 5 لیتری پر از آب را بجوشانید و سپس شعله را خاموش کنید.
صد گرم پودر قارچ را داخل آن بریزید و درب آن را ببندید و 24 ساعت صبر کنید.
سپس با حرارت ملایم بجوشانید تا مقدار مایع به کمی بیشتر از یک لیتر کاهش یابد و سپس شعله را خاموش کنید.
پس از سرد شدن آن را داخل حفره های دو عدد جا یخی (جمعاً 32 حفره) ریخته و در فریزر بگذاید.
اکنون شما می توانید از هر تکه یخ برای مصرف روزانه خود استفاده نمایید.
یک پارچ آب را به مدت 5 دقیقه بجوشانید.
آب جوشیده شده را داخل یک فلاسک بریزید.
به مقدار لازم پودر قارچ گانودرما به داخل فلاسک بیافزایید.
درب فلاسک را ببندید 8 الی 10 ساعت منتظر بمانید تا محتویات قارچ به داخل آب گرم خارج شود.
محتویات فلاسک را داخل یک ظرف ریخته و با حرارت ملایم بجوشانید، مقداری که در حد یک لیوان مایع باقی بماند.
دمنوش به دست آمده را از صافی بگذرانید، تفاله را دور بریزید.
دمنوش شما آماده است، هر روز یک لیوان دمنوش به این روش آماده و مصرف نمایید.
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یا